0400 315 975
Pete Lind logo varjo

Lindin Pete tässä terve

Olen toiminut Keski-Uudellamaalla kiinteistönvälittäjänä jo lähes 10 vuotta. Sinä aikana alueen kodit ja ihmiset ovat tulleet tutuiksi, joillekin on etsitty koti jo useamman kerran.

Aiempi työurani lähes 20 vuotta franchising-yrittäjänä ja sen jälkeen vuodet kiinteistönvälittäjänä kahdessa valtakunnallisessa kiinteistönvälitysketjussa ovat olleet arvokkaita oppivuosia, joiden aikana olen hioutunut timantinkovaksi ammattilaiseksi, kiitos siitä. Nyt tiedän miten haluan palvella asiakkaitani itsenäisenä yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä. Kun kokemus, asiantuntemus ja räätälöity palvelu kohtaavat, kohtaavat myös myyjä ja ostaja – ihmiset ja kodit.

Pete Lind LKV Oy

Yritys

Auktorisoitu kiinteistönvälitystoimistoni tarjoaa erittäin monipuolisia ja nykyaikaisia palveluita kuluttajalle. Toimistoni sijaitsee Keravalla kävelykadun tuntumassa perinteisesti kivijalassa, jossa voit pistäytyä vaikka kahville.

Käytän kaikissa myyntikohteissani ammattivalokuvaajaa, vihkoesitteitä sekä tarvittaessa myös ilmakuvauksia.  Minulla on myös käytössäni sähköiset työkalut, jolloin asiointi onnistuu myös verkossa.

Kaikki myyntikohteet ovat esittelyssä valtakunnallisissa portaaleissa, kuten Etuovi.com ja Oikotie.fi sekä osoitteessa www.lindlkv.fi. Kohteet ovat näkyvillä myös toimiston sähköisessä infotaulussa 24/7.

Tarjoan asiakkailleni räätälöityä palvelua!

Ota yhteyttä

Kotisi ansaitsee pätevän ja kokeneen kiinteistönvälittäjän

Pete Lind LKV Oy
Kauppakaari 13, 04200 Kerava

Pete Lind
0400 315 975

pete@lindlkv.fi

Kiinteistönvälitys Pete Lind LKV Oy on  Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen.

Terveiset Petelle